ABB Ltd.

Începând cu Februarie 2021, Flowrond Med a devenit partener oficial ABB Ltd. pentru calculatoare de debit și gaz cromatografe.

Gaz cromatograf tip NGC 8200

Seria NGC 8200 reprezintă cele mai rezistente, economice, versatile și de înaltă precizie gaz cromatografe on-line din industrie. Conceput cu capabilități de calculator de debit și cromatograf pentru contorizarea energiei, seria NGC 8200 oferă nu numai o analiză la fața locului, cea mai bună în clasă, dar oferă și o platformă extrem de versatilă care integrează multe dintre funcțiile de care aveți nevoie pentru a oferi o productivitate mai mare.

Calculator de debit

Această nouă generație de calculatoare de debit și RTU oferă o unitate bazată pe microprocesor cu un consum de energie redusă, fiabilă, cu un nou sistem de operare Linux, memorie permanenta și conectivitate nouă, combinate cu aceeași gamă largă de aplicații de măsurare, monitorizare și alarmă pentru sisteme la distanță de petrol și gaze. De asemenea, oferă o cale de upgrade la noile tehnologii și protocoale digitale, precum MQTT și o conexiune wireless securizată (WiFi-Access Point sau Bluetooth)

Traductor multivariabil

Traductorul multivariabil 266 Modbus este cel mai precis multivariabil ABB produs vreodată. Acest dispozitiv vă permite să înlocuiți până la 3 senzori individuali cu 1 Multivariabil Modbus®