AS SCHNEIDER ARMATUREN

Din 2018, Flowrond Med devine distribuitor oficial al AS SCHNEIDER ARMATUREN. AS-Schneider este o companie de familie modernă, stabilită la nivel internațional, și se bazează pe contactul strâns cu clienții și pe progresul tehnologic cu peste 140 de ani de tradiție și experiență. Producția fabricii din România este axata pe Armaturi industriale si accesorii pentru aparatele de măsură, reglare şi control, robinete de izolare tip SBB si DBB, adecvate in industria de petrol si gaze , folosite în general la măsurarea presiunii şi a presiunii diferenţiale în toate domeniile construcției de instalații.

-Industria de petrol si gaze

-Extractie  on- si off-shore

-Transport, înmagazinare si stații de compresare a gazelor

-Rafinarii si Industria Petrochimica

-Productie Energie Electrica :Termocentrale, Centrale Nucleare

-Industria Chimica si altele cu ar fi  fabrici de ciment ,combinate siderurgice, Incineratoare de deșeuri.

Gama de produse :

-Ventile de închidere pentru aplicaţii generale la mediile lichide şi gazoase: PN 420 (6.092 psi), scaun metalic, garnitură de teflon (PTFE) pentru temperaturi de până la 200°C, material 1.4404/316L.

-Blocuri de 2, 3 şi 5 ventile pentru aplicații generale la mediile lichide şi gazoase: Folosite la montarea de instrumente de măsura a presiunii relative si diferențiale : PN 420 (6.092 psi), cu scaun metalic, garnitură de teflon (PTFE) pentru temperaturi de până la 200°C. material 1.4404/316L

-Ventile de închidere şi blocuri de ventile conform prevederilor ASME B31.1

-Robinete de izolare de uz general ,pentru lichid ,gaz sau abur. Presiuni nominale de la PN 100 pana la PN700,temperaturi pana la 550°C.

-Armaturi pentru manometre si accesorii. Aceasta gama include, robinete manometrice, canele, sifoane de răcire şi suporturi de aparate de măsură, precum şi dispozitive de protecție contra suprapresiunii şi amortizoare de șucuri.

-Robinete de izolare tip SBB si DBB

-Distribuitoare de aer instrumental